Cursus voor ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen

Hoogbegaafdheid zorgt voor specifieke uitdagingen voor zowel ouders en kind. Daarom organiseer ik interactieve oudercursussen om ouders kennis en handvatten te geven. Op woensdag 19 september 2018 van 20.00 tot 22.00 start er een nieuwe reeks in mijn praktijk in Best. De andere avonden zijn op 26 september, 3 oktober en 10 oktober.

In de 4 avonden wordt er gesproken over diverse thema's die vaak naar voren komen bij hoogbegaafdheid. Je kunt hier denken aan bijvoorbeeld: faalangst en perfectionisme, maar ook mindset en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Naast deze thema's zal er ingegaan worden op de bestaande theorieën die er bestaan over hoogbegaafdheid. Door de combinatie van de dagelijkse ervaringen van ouders  en wetenschappelijke inzichten ontwikkel je inzichten in de beleving en denkwereld van het hoogbegaafde kind.

Ook is het mogelijk om als ouder individuele begeleiding te krijgen. Heb je vragen over de opvoeding van je hoogbegaafde kind en vind je het fijner om dit een-op-een te bespreken dan zijn hier ook mogelijkheden voor.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met mij via: welkom@gertina.nl of telefonisch 06-38331875.

Voor:

ouders

Kosten:

€ 127 per persoon

Aantal keer:

4

Wanneer:

woensdagavond 19 september, 26 september, 3 oktober en 10 oktober vanaf 20:00 uur