Persoonlijke begeleiding voor vrouwen

Iedereen, maar jij als vrouw in het bijzonder hebben interne discussies in het hoofd. Herken je die stemmetjes die zeggen:

  • Zou je dat nu wel doen?
  • Wie denk jij nu wel wie je bent?
  • Denk je nu echt dat het jou zou lukken?
  • Wat zou iemand anders er van denken als jij dat gaat doen?
  • Zit er iemand op jou of op jouw idee te wachten?

Veel dappere en stoere vrouwen zoals jij laten zich nog te veel  leiden door die stemmetjes  leiden en dat is zo ontzettend jammer!!

Jammer, omdat  jij als zelfbewuste vrouw zoveel mooie kwaliteiten hebt die jij mag delen met jouw omgeving. Waarom kijken veel vrouwen afwijzend en jaloers naar een andere vrouw? En wat zegt dat dan? Heel vaak is er een stiekeme wens  om de dingen te doen of durven die de ander ook doet. Maar die vervelende en goedbedoelde stemmetjes in je hoofd verhinderen dat.

Wil je daar vanaf, dan kan ik jou helpen. Met de ‘Aan het stuur” methode creëren wij samen inzicht in de stemmetjes in jouw hoofd. Is het de “Innerlijke criticus’of de ‘Perfectionist of de ‘Pleaser” of het ‘Bange kind’ of een van de andere stemmetjes? En waar is je ‘Levensgenieter’? Gun jij jezelf genoeg tijd voor jezelf?  We gaan aan de slag met de kaartenset en de opstellingspoppetjes zodat het voor jou helder wordt wie er op dit moment het meest aanwezig is in jouw hoofd.

Je weet heel goed dat het niet nodig is om te twijfelen aan jezelf, maar helaas toch gebeurt het jou nog te vaak. En daar wil je vanaf. Het heeft lang genoeg geduurd en het is nu tijd voor actie! Actie om jou te mogen zijn. Actie om te ervaren wat het met je doet als je minder belemmeringen voelt. Actie om die stap te zetten waar je al zo lang tegen aan hikt! Actie omdat het tijd is voor jou!

Ben jij klaar voor actie! En ben je bereid om eerlijk naar jezelf te kijken, dan help ik jou graag. De investering in jezelf is 75 euro per uur.

Wil je weten of deze begeleiding geschikt is voor jou of heb je vragen?  Neem vrijblijvend contact op met Gertina via: welkom@gertina.nl of telefonisch 06-38331875.