Persoonlijke begeleiding voor vrouwen

Iedereen, maar jij als vrouw in het bijzonder hebben regelmatig interne discussies in het hoofd. Herken je die stemmetjes die zeggen:

  • Zou je dat nu wel doen?
  • Wie denk jij nu wel wie je bent?
  • Denk je nu echt dat het jou zou lukken?
  • Wat zou iemand anders er van denken als jij dat gaat doen?
  • Zit er iemand op jou of op jouw idee te wachten?

Veel dappere en stoere vrouwen zoals jij laten zich nog te veel leiden door die stemmetjes en dat is zo ontzettend jammer!!

Jammer, omdat jij als zelfbewuste en gevoelige vrouw zoveel mooie kwaliteiten hebt die jij mag delen met jouw omgeving. Waarom kijken veel vrouwen afwijzend en jaloers naar een andere vrouw? En wat zegt dat dan? Heel vaak is er een stiekeme wens om de dingen te doen of te durven die de ander ook doet. Die vervelende, maar ook goedbedoelde stemmetjes in je hoofd verhinderen dat.

De overtuigingen zullen nooit helemaal weg gaan en dat hoeft ook niet. De overtuigingen zijn er uit liefde en om jou te beschermen, maar soms beschermen ze jou te veel.  Het inzicht krijgen in hoe het bij jou werkt, geeft al veel rust. Als je er klaar voor bent om hiermee stappen te zetten, dan kan ik jou helpen.

Je weet heel goed dat het niet nodig is om te twijfelen aan jezelf, maar helaas toch gebeurt het jou nog te vaak. En daar wil je vanaf. Het heeft lang genoeg geduurd en het is nu tijd voor actie! Actie om jou te mogen zijn. Actie om te ervaren wat het met je doet als je minder belemmeringen voelt. Actie om die stap te zetten waar je al zo lang tegen aan hikt! Actie omdat het tijd is voor jou!

Ben jij klaar voor actie! En ben je bereid om eerlijk naar jezelf te kijken, dan help ik jou graag.

We kijken samen wat jij nodig hebt en dan maak ik een persoonlijk pakket voor jou afgestemd op jouw behoeften.

Wil je weten of deze begeleiding geschikt is voor jou of heb je vragen?  Neem vrijblijvend contact op met Gertina via: welkom@gertina.nl of telefonisch 06-38331875.

Dit wiel van liefde is geïnspireerd op het levenswiel. Mijn wiel van liefde geeft jou een eerlijk beeld van hoe jij naar jezelf kijkt op het gebied van liefde naar jezelf toe. Hoe liefdevol kijk jij naar jezelf? Hoe is het voor jou om jouw grenzen aan te geven? En hoe is het voor jou om een compliment te geven en te ontvangen?

Als je niet weet hoe je er voor staat, kan je in de toekomst ook jouw groei niet concreet zien. En dat is wat ik jou zo gun. Dat jij mag voelen en ervaren hoe jouw groei is. De groei komt er, dat kan ik jou nu al garanderen. Op het moment dat jij er voor kiest om eerlijk naar jezelf te kijken en daar mee aan de slag te gaan, komt er bewustwording en dus ook groei. En dat is waar je nu mee bezig bent.

Bedenk wel dat Keulen en Aken ook niet op 1 dag zijn gebouwd. Gun jezelf de tijd en doe het stapje voor stapje.

Klik op de afbeelding om naar jouw wiel van liefde te gaan!