Persoonlijke begeleiding voor vrouwen!

 

Ik ga jou inzicht geven hoe het werkt in jouw hoofd. Van daaruit gaan we verder onderzoeken waar jij tegenaan loopt. Waar ervaar jij de grootste belemmering? Wat is er nodig om jou meer uit het hoofd te halen en meer naar het gevoel te gaan.  Naar dat gevoel wat je misschien al heel lang hebt weg gestopt. Je doet al heel lang alles op de automatische piloot, ook omdat anderen dat van jou verwachten. De belangrijkste vraag is of jij er op deze manier gelukkig van wordt. Wil je zo verder of wil je heel graag een verandering in jouw leven?

Als je wilt veranderen, bedenk dan heel goed dat jij degene bent die mag gaan veranderen. Ik ondersteun je in waar ik kan, maar de daadwerkelijke actie komt bij jou vandaan. Als jij bereid bent om daaraan te werken, je neemt zelf je eigen verantwoordelijkheid en daardoor dus kiest voor zelf leiderschap, dan wil ik jou helpen. Het pleisters plakken heeft lang genoeg geduurd, we gaan nu voor het doen!  Natuurlijk mag je het lastig en spannend vinden, dat is niet erg. Als je maar bereid bent om nu te gaan staan voor jezelf.

Als blijkt dat we een klik hebben en samen verder willen werken, gaan we aan de slag. Natuurlijk als we helder hebben waar jij aan wil werken. Bij de gesprekken maak ik gebruik van verschillende invalshoeken, theorieën, werkvormen en kaarten. Net wat er bij jou past en wat voor jou goed voelt.

Wil je weten of deze begeleiding geschikt is voor jou of heb je vragen?  Neem vrijblijvend contact op met Gertina via: welkom@gertina.nl of telefonisch 06-38331875.