Persoonlijke begeleiding voor vrouwen

Iedereen, maar jij als vrouw in het bijzonder hebben regelmatig interne discussies in het hoofd. Herken je die stemmetjes die zeggen:

  • Zou je dat nu wel doen?
  • Wie denk jij nu wel wie je bent?
  • Denk je nu echt dat het jou zou lukken?
  • Wat zou iemand anders er van denken als jij dat gaat doen?
  • Zit er iemand op jou of op jouw idee te wachten?

Veel dappere en stoere vrouwen zoals jij laten zich nog te veel leiden door die stemmetjes en dat is zo ontzettend jammer!!

Jammer, omdat jij als zelfbewuste en gevoelige vrouw zoveel mooie kwaliteiten hebt die jij mag delen met jouw omgeving. Waarom kijken veel vrouwen afwijzend en jaloers naar een andere vrouw? En wat zegt dat dan? Heel vaak is er een stiekeme wens om de dingen te doen of te durven die de ander ook doet. Die vervelende, maar ook goedbedoelde stemmetjes in je hoofd verhinderen dat.

De overtuigingen zullen nooit helemaal weg gaan en dat hoeft ook niet. De overtuigingen zijn er uit liefde en om jou te beschermen, maar soms beschermen ze jou te veel.  Het inzicht krijgen in hoe het bij jou werkt, geeft al veel rust. Als je er klaar voor bent om hiermee stappen te zetten, dan kan ik jou helpen.

Je weet heel goed dat het niet nodig is om te twijfelen aan jezelf, maar helaas toch gebeurt het jou nog te vaak. En daar wil je vanaf. Het heeft lang genoeg geduurd en het is nu tijd voor actie! Actie om jou te mogen zijn. Actie om te ervaren wat het met je doet als je minder belemmeringen voelt. Actie om die stap te zetten waar je al zo lang tegen aan hikt! Actie omdat het tijd is voor jou!

Ben jij klaar voor actie! En ben je bereid om eerlijk naar jezelf te kijken, dan help ik jou graag. De investering in jezelf is 77,50 euro per uur.

Ook is het mogelijk om een pakket af te nemen met een telefonische intake van een kwartier en 4 gesprekken van een uur voor de prijs van 300 euro.

Wil je weten of deze begeleiding geschikt is voor jou of heb je vragen?  Neem vrijblijvend contact op met Gertina via: welkom@gertina.nl of telefonisch 06-38331875.