Ontspanning

 

Een maand werken aan ontspanning!

Hoe fijn is dat een maand wordt gewerkt aan ontspanning voor jouw kind. En als jouw kind ontspannen is, dan word jij dat ook.

De laatste maanden van het jaar kunnen best een uitdaging zijn voor kinderen die gehecht zijn aan structuur en regelmaat. Vooral de komst van sinterklaas kan heel spannend en onduidelijk zijn voor jouw kind. Ook het vieren van kerst en oudejaarsavond kan spanning opleveren. De feestdagen hebben een ander ritme dan een doordeweekse dag en dat is niet voor iedereen fijn.

Piekert je kind veel en heeft je zoon of dochter moeite met inslapen dan heb ik iets waardevols voor jullie.

Heeft jouw kind moeite om te genieten van het moment? Is het in zijn of haar hoofd al 5 of 10 stappen vooruit? En vindt hij/zij het lastig om te ontspannen omdat hij/zij zichzelf een te hoge druk oplegt?

Ik organiseer in november de ontspanningsmaand. In de ontspanningsmaand gaan we spelenderwijs aan de slag om te leren hoe om te gaan met dagelijkse zorgen en stress, kortom om meer te genieten.  Ook besteed ik aandacht hoe je makkelijker in slaap kan komen. Daarnaast gaan we werken aan het perfectionisme.

De ontspanningsmaand is op 4 donderdagmiddagen van 15:30 tot 17:00 in mijn praktijk in Best. We gaan aan de slag met spelletjes, mindfulness en diverse oefeningen.

De bijeenkomsten zijn voor de kinderen vanaf groep 4. Bij de laatste donderdagmiddag mag papa of mama (of oma of opa) ook mee doen. Samen met je (klein)kind herhalen we dan een aantal oefeningen die we hebben geleerd, zodat je als (groot)ouder ook op de hoogte bent en deze in de toekomst thuis kan toepassen. Daarnaast is het heerlijk om even samen met je kind ontspannen bezig te zijn. De investering voor de 4 ontspanningsmomenten is 97 euro.

Super leuk als jij er ook bij bent!