Lieve vrouw,

Wat ontzettend stoer van je dat ik samen met jou naar jouw geboorteverhaal heb mogen kijken. Je zat er al een tijdje tegen aan te hikken en had er ook wat weerstand tegen. Ik kan me die weerstand heel goed voorstellen. Het was geen makkelijke reis. Toch heb je uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en hebben we een afspraak gemaakt.
Dat is al een grote stap in het bewust worden van jouw geboorteverhaal en de heling ervan. Door het te delen kan het namelijk worden geheeld. Heling is nodig voor jou en jouw mooie kinderen. Het is pas sinds kort dat er aandacht is voor jouw start. 30/40/50 jaar geleden werd daar niet bij stil gestaan en was men blij dat je gezond op de wereld kwam. Natuurlijk is dat ook belangrijk. Nu weten we meer en daar mogen we dan ook iets mee doen.
We weten wat het met jouw ontwikkeling, groei en zelfbeeld kan doen als jouw start niet optimaal is begonnen. Hoe fijn en waardevol is het als het vanaf nu makkelijker kan gaan voor jou en jouw mooie gezin. Dit gun ik een ieder zo!
Het was een intens, open en emotioneel moment toen we verder gingen onderzoeken. Heel mooi dat er voor jou nu kwartjes zijn gevallen en dat jij verder kan. Jij mag op een liefdevolle manier naar jezelf kijken en mooie dappere stappen gaan zetten.
Lieve vrouw, ik ben zo trots op jou! Ik heb aan alles gemerkt dat het jou gaat lukken!