Gertina, begaan met hoogbegaafdheid

Waarom een nieuwe naam?

Een aantal jaar geleden heeft Sander (mijn man) zijn bedrijf opgestart. Door de een  drukke baan, mijn werk met onregelmatige werktijden en 2 kleine kinderen is het bedrijf niet van de grond gekomen.

2 jaar geleden zijn we naar de kamer van koophandel geweest en hebben we het bedrijf op mijn naam laten zetten. Dus daarom het bezoekje naar de kamer van koophandel. Wel heb ik er toen voor gekozen om de naam te behouden, ook al zit de naam van mijn man in de naam. SaMen komt van Sander Mathijssen EN …. Een bedrijf kan je niet alleen draaien, je hebt de ander nodig om een bedrijf te laten groeien. En ook in mijn geval wil ik het graag samen doen, het coachen doe ik samen met mijn cliënten. Daarom heb ik er destijds voor gekozen om de naam SaMen te laten bestaan.

Een maand geleden is mijn logo veranderd en daarin zit het begrip “SaMen” al verwerkt.  Wil je daar meer over weten, dan verwijs ik jou naar mijn andere blog; de achtergrond van mijn logo. Ik ben ook bezig met het opzetten van een nieuwe website. Met een nieuw logo en professionele foto’s dacht ik : klopt mijn bedrijfsnaam nog wel? Ik heb het even in gedachten gehouden en er verder niks meer mee gedaan. Maar toch bleef het knagen…

Afgelopen week was ik omringd door een hele mooie groep inspirerende vrouwen en het gesprek kwam op de bedrijfsnaam. Toen heb ik mijn twijfels daar openbaar gemaakt en nog dezelfde middag heb ik besloten om mijn bedrijf een nieuwe naam te geven.

Waarom zal ik nog langer werken met de naam die al eerder is bedacht?

  • Ik ben mijn bedrijf!
  • Ik sta voor mijn bedrijf!!
  • Ik ben trots op mijn bedrijf!
  • Mijn bedrijf en ik mogen er zijn!

Als ik er over nadenk, is het eigenlijk heel logisch. Maar eerder had ik het nog niet gezien. Met deze inzichten en het gevoel wat ik er bij kreeg, kwam ik tot het volgende besluit, mijn bedrijf heet vanaf nu:

 

      

 

2 gedachten over “Waarom een nieuwe naam?”

Reacties zijn gesloten.