Kijk met liefde naar jezelf!

 

Het effect van jouw gedachten is heel groot en daar kan jij door bewust of onbewust door belemmerd worden. Het is niet een ander persoon waar je last van zou kunnen hebben, maar zijn het jouw gedachten. En kloppen de gedachten die jij hebt? Meestal kloppen de gedachten niet, maar is het jouw overtuiging dat het wel zo zou zijn.

Ga maar eens bij jezelf na wanneer de laatste keer was dat jouw gedachten kloppen. Ik heb het niet over jouw gevoel, maar over jouw gedachten. Heel vaak hebben we ons zelf in ons hoofd al gek gemaakt zonder dat daar een gegronde reden voor is.  En hoeveel tijd en energie heeft het ons dan al gekost? En dat is dus niet meer nodig.

Wie is op dit moment de regisseur van jouw film? Is het jouw innerlijke stem die er iets van vindt of wil je het iedereen naar de zin maken en vergeet je daarbij wel eens jezelf? En wat wil jij?

Waar word jij blij van en wat past nu het beste bij jou? Als jij er klaar voor bent, dan gaan wij samen op zoek naar de overtuigingen die er nu bij jou spelen.

Welke passen er nu bij jou en welke overtuigingen mogen afstand nemen?

 

Is het makkelijk om jouw eigen gedachten te bepalen?

Nee, absoluut niet! Het is heel lastig om oude denkwijzen te veranderen.

Heel lastig, dus het is wel mogelijk!

 

Er is zeker een mogelijkheid om oude belemmerende overtuigingen te veranderen. Ieder moment is een nieuwe mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan. En onthoud heel goed, het is niet erg als het niet meteen lukt. Gun jezelf een nieuw moment om opnieuw te mogen beginnen.

Gun jezelf een liefdevolle kijk naar jezelf!

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik heb speciaal voor jou een online training gemaakt. De naam van de training is ‘kijk met liefde naar jezelf’. Mijn missie is dat iedereen  liefdevoller naar zichzelf kijkt. Je kan heel hard naar jezelf kijken en je kan het voor jezelf heel moeilijk maken. Dat is niet fijn en zeker niet nodig!

De online training Kijk met liefde naar jezelf! geeft jou een inkijkje in jouw leven. Wat zijn de mooie kanten aan jou en aan jouw leven en waar zou je er meer uit kunnen halen. Wat en hoe jij er meer uit wil halen, dat bepaal jij! Alleen jij!

Natuurlijk help ik jou daarbij via deze online training en de besloten Facebook groep. In de besloten Facebookgroep is er ruimte om jouw ervaringen en vragen te stellen.

Jij ontvangt van mij iedere 2 weken een les. Je ontvangt er 4 in totaal. De onderwerpen zijn:

Jouw belemmerende overtuigingen

Jouw eigenwaarde

Jouw zelfbeeld 

Jouw liefde voor jezelf.

 

 

Met verschillende opdrachten kom jij dichter bij jezelf en dichterbij wat jij werkelijk zou willen

Aan het einde van de 4 lessen kijk jij liefdevoller naar jezelf. Je voelt en ervaart dat het oké is als jij de keuzes maakt die goed bij jou passen. Jij staat meer achter de beslissingen die jij hebt genomen en kan daar meer van genieten. Ook heb jij daar meer de rust voor en heb je meer me-time. De investering voor jou bedraagt 127 euro.

Past dit bij jou en heb je zin om meer rust te ervaren, kijk met liefde naar jezelf en klik dan hier om de investering in jezelf te doen!