Thema bijeenkomsten

 

 

Vanaf september start ik met een aantal kort lopende thema bijeenkomsten op de donderdagmiddag van 15:30 tot 17:00 in mijn praktijk in Best.

Het thema van september is faalangst en perfectionisme, het thema van oktober is mindset en in november gaan we aan de slag met het thema ontspanning.

De kinderen leren sneller door het contact met gelijkgestemden.  Door het contact met kinderen die op dezelfde manier denken, wordt er al heel snel door de kinderen zelf een veilige omgeving gecreëerd.  Dit is ook zo enorm waardevol aan deze training.

In het thema faalangst gaan we spelenderwijs aan de slag met het vergroten van het zelfvertrouwen en het vergroten van het zelfbeeld. Ook wordt er gewerkt aan het mogen en durven starten van activiteiten die ze nog niet eerder hebben gedaan. En ze mogen ervaren hoe het is als het in keer niet zou mogen lukken. Deze ervaringen geven de kinderen op een positieve manier inzicht  hoe ze met spannende en onbekende situaties om zouden kunnen gaan.  Na 4 bijeenkomsten is de weerstand bij de kinderen  verminderd en stappen ze met meer vertrouwen onbekende situaties tegemoet.

De data voor het eerste thema zijn donderdag 29 augustus, 5 september, 11 september en 19 september. De investering voor jouw kind is 147 euro inclusief een kennismakingsgesprek van een half uur.

Heb je het gevoel dat deze korte training aansluit bij jou en jouw kind, dan kan je vrijblijvend contact met mij opnemen via welkom@gertina.nl of telefonisch via 06-38331875