Het effect van jouw gedachten is heel groot en daar kan jij door bewust of onbewust door belemmerd worden. Het is niet een ander persoon waar je last van zou kunnen hebben, maar zijn het jouw gedachten. En kloppen de gedachten die jij hebt? Meestal kloppen de gedachten niet, maar is het jouw overtuiging dat het wel zo zou zijn. Ga maar eens bij jezelf na wanneer de laatste keer was dat jouw gedachten kloppen. Ik heb het niet over jouw gevoel, maar over jouw gedachten. Heel vaak hebben we ons zelf in ons hoofd al gek gemaakt zonder dat daar een gegronde reden voor is.  En hoeveel tijd en energie heeft het ons dan al gekost? En dat is dus niet meer nodig.

Wie is op dit moment de regisseur van jouw film? Is het jouw innerlijke stem die er iets van vindt of wil je het iedereen naar de zin maken en vergeet je daarbij wel eens jezelf? En wat wil jij? Waar word jij blij van en wat past nu het beste bij jou? Als jij er klaar voor bent, dan gaan wij samen op zoek naar de overtuigingen die er nu bij jou spelen. Welke passen er nu bij jou en welke overtuigingen mogen afstand nemen?

 

Wil jij verder zonder de lastige overtuigingen in jouw gedachten?

Wil jij mentaal groeien?

Wil jij die ene stap zetten waar je al zolang tegenaan hikt?

Wil jij je niet meer tegenhouden door de belemmeringen in je hoofd?

Wil jij inzicht waarom jij je anders voelt?

Wil jij jouw stemmetjes in jouw hoofd kunnen verminderen?

Doe jij al zo lang je best om er bij te horen, maar verlang je er naar om jezelf te kunnen zijn?

 

Als jij je bovenstaande vragen regelmatig afvraagt, dan heb ik speciaal voor jou een training ontwikkelt. De training: Hier ben ik!

De stemmetjes remmen je namelijk af, waardoor je niet het leven leeft wat jij zou willen. Je mag nu ruimte maken voor jouw verlangens, wensen en ideeën. Het is nu tijd voor jou! Je mag jezelf laten zien op jouw manier.

Tijdens en na de training voel en merk je dat je niet de enige bent. Erkenning en herkenning doet zoveel met een mens en dat mag jij gaan ervaren. Het gaat jou steun en vertrouwen geven. Tijdens de training krijg je tips hoe je beter met jouw overtuigende belemmeringen kan omgaan. En boven al ben je er nog meer van bewust dat tijd voor jezelf heel belangrijk is en ook wat het met jou doet!  We gaan (her)ontdekken waar jij blij van wordt en dat dan ook inplannen in jouw drukke agenda.

De kracht van een groepstraining is dat jij je sterker voelt, omdat jij je begrepen voelt. Je voelt je gehoord, omdat er echt naar je wordt geluisterd. En je voelt je gesteund, omdat je merkt dat je niet de enige bent die wel eens worstelt met de interne discussies. En daardoor groei je mentaal en dan kan je beter met lastige situaties omgaan.  Dat is echt zo’n heerlijk gevoel! De stemmetjes zullen nooit helemaal weg gaan, maar jij weet dan wel hoe je er mee om kan gaan. Je ervaart en voelt dat jij de regie hebt over jouw leven en dat maakt jou heel sterk.

 

Mocht je nog vragen hebben, dan kan jij mij altijd vrijblijvend benaderen via de mail welkom@gertina.nl of telefonisch 06-38331875