HB Middag voor kinderen van de basisschoolleeftijd!

 

Niet iedereen is in de gelegenheid om contact te hebben met gelijkgestemden en dat is voor veel (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen een groot gemis. Het is zo belangrijk om een plek te hebben waar andere kinderen je meteen begrijpen, je niet meteen raar wordt aangekeken als jij jouw idee aangeeft en waar jij je veilig kan voelen.

En ook voor ouders is het fijn als je weet dat er kinderen zijn, die jouw kind begrijpen.

Begrijpen
* wat jouw kind bedoelt
* hoe jouw kind denkt
* dat de hersenen van jouw kind anders werken
* dat jouw kind intenser kan reageren

En ook dat de kinderen grapjes van jouw kind begrijpen en leuk vinden.

Voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen is het niet zo vanzelfsprekend dat zij gelijkgestemden in de klas tegen komen.

Wel heeft ieder mens behoefte aan gelijkgestemden. Onder gelijkgestemden voel jij je veilig en is het makkelijker om jezelf te laten zien. Je voelt je vertrouwd en dat zorgt er voor dat jij meer ontspannen ben, zodat jij je meer kan ontwikkelen. En dat gun ik iedereen!

Daarom organiseer ik 1 x in de maand een HB middag voor hoogbegaafde kinderen van de basisschool. De HB middagen zijn op zaterdag 20 maart, 17 april, 29 mei, 19 juni en 17 juli van 13:30 tot 15:30 in mijn praktijk in Best een middag waarbij herkenning, erkenning en plezier een grote rol spelen. De middag van 20 maart vindt plaats in het bos in Best gezien de huidige maatregelen.

Spelenderwijs wordt er aandacht besteed aan doorzetten,
perfectionisme, zelfvertrouwen en het aangaan en opbouwen van vriendschappen.

De investering per middag is 30 euro.

HB middag voor jongeren van de middelbare school

 

Ook voor de jongeren van de middelbare school organiseer ik een HB Middag. Deze zal plaats vinden op zaterdag 10 april van 14:00 tot 16:00 in het bos in Best gezien de huidige maatregelen. Vooral voor deze doelgroep die nu grotendeels online onderwijs volgt, is de behoefte aan contact heel groot. Ook het vinden van erkenning, herkenning en het maken van plezier is plezier is heel belangrijk. Op een speelse wijze wordt er aandacht besteed aan zelfvertrouwen, perfectionisme en het aangaan en opbouwen van vriendschappen. De investering is 30 euro per middag.

Mochten wij elkaar nog niet kennen dan maken wij eerst kort kennis met elkaar.
Voor meer informatie en/of aanmelden kan je contact met mij opnemen via de mail welkom@gertina.nl of telefonisch/appen op 06-38331875